A weboldalon cookie-kat használunk a legjobb élmény érdekében.
Ha változtatás nélkül folytatja az oldal használatát, akkor az feltételezzük, hogy szívesen fogadja ezeket a cookie-kat a Kriella weboldalán.

Üzleteknek

A Kriella vállalati program lehetőséget kínál üzleteknek, hogy jelentős nyereséget termeljenek a Kriella termékek kiskereskedelmi értékesítése által.

HA ÖN EGY BOLT, GYÓGYSZERTÁR, SPORTKLUB, KOZMETIKAI ÜZLET VAGY EGYÉB KISKERESKEDELMI ÜZLET TULAJDONOSA, AHOL LEHETŐSÉGE VAN A KRIELLA TERMÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE, ÖN AKÁR 100%-OS NYERESÉGET IS TERMELHET.

Ebben a programban való részvétellel Önnek lehetőséget adunk a Kriella™ termékek készletezésére, valamint Ön a kiskereskedelmi nyereség mellett jutalék-kifizetésre is jogosult a termékek reklámozásával és eladásával. Ön már egy 250 eurós alacsony áron hozzájuthat egy indulási csomaghoz, amely a kiválasztott Kriella termékek mellett, pultra helyezhető termékbemutató reklámokat is tartalmaz.

Ha Önnek egy uniós Áfa köteles bejegyzett cége van, vagy annak képviselője, illetve ha Ön egyéni vállalkozóként regisztrált adó alany, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az űrlap kitöltésével.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a szolgáltatást csak Európai Uniós országban tudjuk biztosítani. Azonban ha Ön szeretné a Kriella™ céget egy nem Európai Uniós országban képviselni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a kriella@kriella.com email címen keresztül.